Villa Collis
|
03-26-2018, 08:50 AM
|
|||
|
|||
Villa Collis
Jeśli lubicie malownicze widoki,wypoczynek od zgiełku dnia codziennego,to gorąco polecam pobyt w Villi Collis(Olchowiec) - http://www.villacollis.pl/. Byłam tam całkiem niedawno i jestem bardzo zadowolona-moc atrakcji-basen,sauna.plac zabaw dla dzieci,no i bliski dostęp do plaży.Posiadają własną restaurację,w której można skosztować regionalnych potraw.Dla wymagających-możliwość wynajęcia apartamentu.
|
|||
03-27-2018, 10:29 AM
|
|||
|
|||
RE: Villa Collis
Też byłam w zeszłym roku! Jechałam z polecenia (znajomi wybrali się przede mną w podróż poślubną) i nie żałuje Cisza, spokój to, to czego tam szukałam i znalazłam. W towarzystwie pięknych widoków zregenerowałam się przed powrotem do pracy
|
|||
03-27-2018, 11:38 AM
|
|||
|
|||
Piękne miejsce na odpoczynek i relaks. W lecie plaża i wycieczki rowerowe a zimą kuligi i szereg innych atrakcji. Okolica fantastyczna! Góry i jezioro solińskie można podziwiać wieczorem z tarasu. Pobyt w Collis, to bajka.
|
|||
03-29-2018, 12:00 PM
|
|||
|
|||
Ja jestem typem leniwca i wole masaże, maseczki z kawą w ręku (no i z drinkiem ), ale wiem, że inni korzystali z kładów i samochodów offroadowych
|
|||
03-30-2018, 09:21 AM
|
|||
|
|||
Ja lubię różne formy wypoczynku ale w Collis fajnie było pływać po zatoce solińskiej motorówką no i oczywiście jachtem. Te wieczory przy muzyce i różnych napojach serwowanych w restauracji były niezapomniane. Fajne jest to, że restauracja i obiekt jest wyłącznie dla gości hotelowych bo nikt obcy się nie kręci.
|
|||
04-04-2018, 10:58 AM
|
|||
|
|||
Z tą wyłącznością to się zgadzam! Dla mnie to też było bardzo ważne Piękne jest jezioro solińskie do tego ta prywatna plaża. Planuje tam wrócić
|
|||
04-04-2018, 11:26 AM
|
|||
|
|||
Byłam i się zachwyciłam. Cudowne miejsce, mnóstwo atrakcji (sauna, spa, basen, jacuzzi i wiele innych), smaczne jedzenie, a także rodzinna atmosfera. Ja z pewnością tam wrócę
|
|||
04-05-2018, 09:16 AM
|
|||
|
|||
Zuza20-podziwiam Cię za odwagę-motorówka i jacht- na to ja się nie odważyłam ,za strachliwa jestem he he.
|
|||
04-05-2018, 12:25 PM
|
|||
|
|||
Aniu strach ma wielkie oczy. Pisze to ta, która boi się latać Wiem, że w ofercie mają lot nad okolicą jednak mnie by musieli siła do maszyny zanieść, a taka motorówka czy jacht super!
|
|||
04-12-2018, 05:45 AM
|
|||
|
|||
annakowalska No właśnie, dopóki nie spróbujesz to się nie przekonasz
Jak spróbujesz, to może się okazać, że masz nowe hobby. Życzę więcej odwagi, pamiętaj, że świat do odważnych należy Pozdrawiam |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości