Polskie morze - tylko Sopot
|
04-05-2012, 10:25 AM
|
|||
|
|||
Polskie morze - tylko Sopot
Jeśli ktoś planuje wypoczynek nad polskim morzem to z czystym sumieniem mogę polecić właśnie Sopot. Ciągły rozwój kurortu realizowany z wielkim rozmachem zachwyci swymi efektami wszystkich tych, którzy mięli przestój w odwiedzaniu tej letniej stolicy Polski. Link jest dobrym początkiem do realizacji zamierzonego wypoczynku w Sopocie. http://www.victus-sopot.pl
Sopot to moje miasto, a w nim polecam Apartamenty Sopot |
|||
04-19-2012, 01:35 PM
|
|||
|
|||
RE: Polskie morze - tylko Sopot
Witam na forum. Sopot to piękna,ale i bardzo droga miejscowość. Nie znajdziecie tam tanich noclegów,a wręcz przeciwnie. Dlatego warto zastanowić się czy faktycznie uznać Sopot za swoją bazę wypadową,czy tylko przyjechać i zwiedzić miasto.
|
|||
05-17-2012, 01:47 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-17-2012 01:49 PM przez victussopot.)
|
|||
|
|||
W związku z dużym zainteresowaniem apartamentami z Państwa strony, nasza oferta została powiększona o dodatkowe apartamenty, starannie dobierane pod względem komfortu i wyposażenia w najlepszych lokalizacjach Sopotu.
Pobyt w apartamencie już od 50 zł /os http://www.victus-sopot.pl Zapraszamy do dokonywania rezerwacji Sopot to moje miasto, a w nim polecam Apartamenty Sopot |
|||
12-05-2012, 11:45 AM
|
|||
|
|||
Jeśli chodzi o morze to ja tam wolę mielenko. Malowniczo położona miejscowość i nie ma wcale dużego ruchu
last minute 2013 |
|||
12-11-2012, 01:54 PM
|
|||
|
|||
W mielnie jest w sezonie bardzo dużo ludzi, a życie nocne jest słabo rozwinięte.
Sopot to moje miasto, a w nim polecam Apartamenty Sopot |
|||
05-15-2014, 12:16 PM
|
|||
|
|||
(12-11-2012 01:54 PM)victussopot napisał(a): W mielnie jest w sezonie bardzo dużo ludzi, a życie nocne jest słabo rozwinięte. W odróżnieniu do Władysławowa. Tam nocą zycie tętni, aż nadzbyt. Dlatego mieszkałam w pobliskim Chłapowie oddalonym 10 minut spacerem i miałam spokoj i cisze, a do Władysławowa bliziutko. Polecam Lazurowe w Chłapowie. |
|||
10-28-2014, 05:00 PM
|
|||
|
|||
Sopot to takie imprezowe miasto. Ja wolę jednak ciszę i spokój, dlatego jeśli już miałabym jechać nad morze to raczej na Hel.
|
|||
04-22-2016, 09:33 PM
|
|||
|
|||
sopot jest dobry na wypad jakas wieksza ekipą a nie na rodzinne wczasy
|
|||
05-26-2016, 03:12 PM
|
|||
|
|||
Ja polecam USTKĘ.
Dziś wyczytałem w necie, że ustecka plaż wschodnia znalazła się po raz kolejny wśród wyróżnionych Błękitną Flagą (ja osobiście wolę plażę zachodnią). W Ustce polecam Ustka Apartamenty STUDIO. Zawsze czysto, zawsze miła obsługa i dobry klimat. Dla porządku przytaczam całą listę: w Pomorskim: Kąpielisko Koliba w Sopocie Ustka Plaża Wschodnia Kąpielisko Jelitkowo Kąpielisko Molo Gdańsk Brzeźno Kąpielisko Jastrzębia Góra Kąpielisko Władysławowo w Zachodnio-pomorskim: Plaża Miejska w Moryniu Kąpielisko OSiR w Lubczynie Kąpielisko Międzyzdroje Plaża Międzywodzie Plaża Dziwnów Plaża Dziwnówek Kąpielisko Pobierowo Kąpielisko Pustkowo Rewal Kąpielisko Niechorze Pogorzelica Kąpielisko Mrzeżyno Kąpielisko Grzybowo Plaża Wschodnia w Kołobrzegu Kąpielisko Nadbrzeżna w Ustroniu Morskim Ustka to moje ulubione miejsce wypoczynku nad morzem |
|||
05-30-2016, 01:56 PM
|
|||
|
|||
czy nadaje się na pobyt z dzieckiem, tzn czy są atrakcje?
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości