Zapraszam do zwiedzania Lichenia
|
05-22-2011, 08:55 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-22-2011 08:59 PM przez waldi.)
|
|||
|
|||
Zapraszam do zwiedzania Lichenia
Cudze chwalicie swego nie znacie.
Zapraszam gorąco do zwiedzania Sanktuarium Maryjnego (największej świątyni w naszym kraju). Zajrzyjcie na moją stronkę,wycieczki tam znajdziecie opis mojej wycieczki do Lichenia i wiele innych wycieczek. |
|||
11-08-2011, 11:01 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-13-2011 05:31 PM przez Arektoski.)
|
|||
|
|||
RE: Zapraszam do zwiedzania Lichenia
Moim skromnym zdaniem nie ma tam czego podziwiać - no chyba, że głupotę Polaków Przepych i obłuda sprawiła, że miejsce to zamiast tworzyć prawdziwe sanktuarium religijne jest miejscem, które przyciąga wyłącznie fanatyków religijnych (którzy z religią nie mają zbyt dużo wspólnego).
biuro podróży - najlepsze oferty turystyczne atrakcyjne oferty sylwestrowe czekają na ciebie |
|||
02-07-2012, 11:16 AM
|
|||
|
|||
Jeżeli ktoś jest głęboko wierzący,to z pewnością wizyta w takim sanktuarium będzie dla niego niesamowitym przeżyciem. Dla przeciętnego turysty nie ma tam nic ciekawego,aczkolwiek z pewnością warto odwiedzić każde miejsce.
|
|||
04-30-2015, 09:43 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-30-2015 10:07 AM przez guciol.)
|
|||
|
|||
Jak dla mnie to miejsce straciło swój dawny urok i przepych jaki w nim panuje o tym miejscu dobrze nie świadczy. Zwłaszcza gdy porównamy je do karkowskiego- Łagiewniki!
Zdecydowanie wolę wybrać się nad jezioro i na ryby- http://www.wedkuje.pl/ryby,jaz,5239 i się lepiej wyciszę i uduchowię niż w takim sanktuarium. Oczywiście warto zobaczyć, kto nie był! |
|||
07-06-2015, 12:06 PM
|
|||
|
|||
A co ciekawego polecasz zwiedzić w Licheniu? Podaj szczegóły jeżeli mozesz lub wstaw zdjęcia,tak będzie zdecydowanie łatwiej zobaczyć mniej więcej czego można się spodziewać. Ja mogę zaprosić również do pięknego,słonecznego Kołobrzegu
|
|||
07-16-2015, 02:41 PM
|
|||
|
|||
Faktycznie sam budynek robi ogromne wrażenie, w życiu nie widziałam czegoś tak ogromnego i tak bogatego. Myślę, że warto zobaczyć na własne oczy.
http://www.krakow-zwiedzanie.pl |
|||
07-29-2015, 10:06 AM
|
|||
|
|||
A co oprócz budynku? Bo tak szczerze mówiąc to nikt nie wymienił dodatkowych atrakcji więc nie wiem za bardzo co zwiedzać,cały czas czekamy na szczegóły
|
|||
03-15-2016, 09:41 PM
|
|||
|
|||
Lichien jest bardzo interesujacy polecam
http://airportgdansktransfer.com/oferta/...-lotnisko/ |
|||
04-07-2016, 10:26 AM
|
|||
|
|||
super sprawa, trzeba wpisać tą opcje w tegoroczny kalendarz
|
|||
05-19-2016, 07:42 AM
|
|||
|
|||
A macie może zdjęcia z tej miejscowości? Bo tak na dobrą sprawę to wiele się o niej słyszy,natomiast w praktyce jeżeli się kogoś zapytamy to nikt tam nie był i nie wie co można zwiedzić,więc im więcej informacji trym rzecz jasna lepiej
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości