Zorganizować samemu czy przez biuro podróży?
|
10-26-2011, 05:41 PM
|
|||
|
|||
RE: Zorganizować samemu czy przez biuro podróży?
(09-21-2011 10:26 AM)podrozniczka666 napisał(a): oczywiście, że samemu! po co dawać komuś zarobić. w dobie internetu można w kilka chwil znaleźć doskonały nocleg, przeczytać bezcenne porady, zaplanować wszystko, przejrzeć mapy, przeliczyć walutę...poza tym to o wiele większa radość, gdy wszystko zawdzięczasz tylko sobie Tak właśnie zrobiłem Co więcej uważam, że to była rozsądna decyzja. Wyjazd udał się wyśmienicie. Wszystko zaplanowałem samodzielnie wg przewodników książkowych i internetowych. Zwiedziłem mnóstwo pięknych miejsc i dzięki temu, że nie był to wyjazd organizowany zewnętrznie, mogłem na każdy element podróży spędzić tyle czasu ile chciałem |
|||
12-08-2011, 10:24 AM
|
|||
|
|||
Jak najbardziej zgadzam się z podrozniczka666. Wpadła mi ostatnio w oko nowa strona na której można zarezerwować bilety lotnicze - http://www.vojamondo.pl Maja bardzo fajna ofertę i przejrzystą wyszukiwarkę
|
|||
02-28-2012, 09:00 AM
|
|||
|
|||
Odświeżam temat
Od roku podróżuję na własną rękę. Noclegu szukam tydzień, dwa tygodnie wcześniej max. Przeważnie podróżuję w dwie osoby, wtedy jest łatwiej znaleźć nocleg nawet w hotelu (zarówno za granicą jak i w Polsce) za małą kwotę. |
|||
01-10-2013, 10:59 AM
|
|||
|
|||
Pewnie, że najlepiej samemu! Ostatnio koleżanka z pracy poleciła mi portal tanibiletlotniczy.com. Zarezerwowała tam bilety lotnicze do Chicago w kilka minut. A z jakich portali Wy korzystacie?
|
|||
01-24-2013, 10:28 AM
|
|||
|
|||
Osobiście też mam zamiar wybrać się do Włoch i z pewnością wolałbym się tam wybrać na własną rękę i tu moje pytanie - ktoś może polecić jakieś sprawdzone noclegi ( Toskania) ? W sumie przy wyborze Toskani też sugerowałem się opisami z forum do Września daleko więc w dalszym ciągu zbieram info
Sopot to moje miasto, a w nim polecam Apartamenty Sopot |
|||
07-09-2013, 07:36 PM
|
|||
|
|||
A ja czesto wole pojechac z biurem podrozy, o ile mnie w danym momencie stac, bo to jednak duzy komfort i niejednokrotnie mniejszy bol glowy. Poza tym, biura czesto oferuja wycieczki w bardzo atrakcyjnych cenach, a czasem nawet za darmo w ramach konkursu, jak np: vivaclub.eu/kampania/tunezja.php
|
|||
09-19-2013, 10:44 AM
|
|||
|
|||
Lepiej samemu "iść na żywioł". Są to niezapomniane przeżycia i czasami ubaw po pachy
"Wdzięczność, najlepszy sposób na to, co jest". |
|||
11-06-2013, 11:33 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-09-2013 02:11 AM przez karolcia.)
|
|||
|
|||
Pewnie, że fajnie czasem pokusić się o spontaniczny wyjazd, ale jednak biura podróży to bezpieczniejsza forma turystyki. Wycieczki powinny być jednak zorganizowane, szczególnie jeśli decydujemy się na zagranicę.
|
|||
02-03-2014, 11:34 AM
|
|||
|
|||
tak jak mówisz biura to raczej pewna opcja, jakbym miał pewność co do swojego autka na długie trasy to pewnie i bym podróżował we własnym zakresie, a że nie jestem fanem komunikacji miejskiej to raczej wybieram coś zorganizowanego
Sopot to moje miasto, a w nim polecam Apartamenty Sopot |
|||
06-24-2014, 03:56 PM
|
|||
|
|||
Zapraszam do biura Travel Time Częstochowa
Aleja Najświętszej Maryi Pany 40/42 czestochowa@traveltime.info.pl +48 34 324 34 29 +48 34 366 59 39 http://www.traveltime.info.pl/ |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości