Ukraina
|
04-21-2017, 08:57 PM
|
|||
|
|||
Ukraina
Witam. Wybieram się na Ukrainę i myślę nad jakąś ciekawa wycieczką. Macie jakieś sprawdzone biura czy agencję ? Jestem laikiem w temacie
|
|||
04-22-2017, 07:21 AM
|
|||
|
|||
RE: Ukraina
Ja ze swojej strony mogę polecić stronę Tour to Ukraine, można poprzeglądać kilka dostępnych ofert. Z tego co pamiętam jest tam między innymi spływ Dniestrem, czy maszerowanie przez Karpaty z przewodnikiem i spanie pod namiotami Uprzedzam, że strona jest po angielsku. Ceny są całkiem przyzwoite sam wybieram się z nimi na następna wycieczkę i mam nadzieję, że będzie super!
|
|||
04-29-2017, 12:24 PM
|
|||
|
|||
Ja bym się bał, zbyt mały poziom bezpieczeństwa, walki z Rosją, itp.
|
|||
05-02-2017, 09:32 PM
|
|||
|
|||
Mogę polecić wycieczki z wytworniawypraw.pl jeździmy z nimi od dwóch lat w różne miejsca i zawsze jest dobrze. Generalnie organizują wycieczki objazdowe po Ukrainie i co najbardziej mnie zdziwiło są zupełnie bezpieczne i stosunkowo popularne.
|
|||
05-23-2017, 04:53 PM
|
|||
|
|||
Jest na tyle bezpiecznie, że można samemu coś zorganizować. Jestem po Lwowie, Kijowie i Odessie i bardzo je sobie chwalę.
Laurico - wynajem busa |
|||
06-01-2017, 08:22 AM
|
|||
|
|||
Jeżeli koniecznie chcesz wybrać się na Ukrainę aby zwiedzić kilka zabytków, Kijów lub lwów- to polecam aby była to zorganizowana wycieczka z biurem podróży oraz przewodnikiem, który oprowadzi Was po mieście, na plus także to iż opcja wykupienia wycieczki bezie bezpieczniejsza niż samodzielna podróż.
|
|||
06-05-2017, 07:55 PM
|
|||
|
|||
w tej chcwili jest pociąg np Kraków-Przemyśl mega komfortowy, potem busem z dworca do medyki, bezproblemowe przejście na drugą stronę i niestety potem ukraińska marszrutka ale tanio i z przygodami
Zwiedzanie Krakowa - krakow-zwiedzanie.pl |
|||
06-30-2017, 11:56 AM
|
|||
|
|||
Tam naprawdę jest bezpiecznie wbrew temu co się mówi. Myślę, że te stereotypy na temat Ukrainy są bardzo szkodliwe do obu naszych Państw.
centrumfotelikow.pl - foteliki |
|||
11-09-2017, 09:50 AM
|
|||
|
|||
(06-01-2017 08:22 AM)ApratamentywKarpaczu_eu napisał(a): Jeżeli koniecznie chcesz wybrać się na Ukrainę aby zwiedzić kilka zabytków, Kijów lub lwów- to polecam aby była to zorganizowana wycieczka z biurem podróży oraz przewodnikiem, który oprowadzi Was po mieście, na plus także to iż opcja wykupienia wycieczki bezie bezpieczniejsza niż samodzielna podróż. Możesz jeszcze dodać Odessę |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości