Informacje o justynmatw |
01-04-2017 |
Ostatnia wizyta: |
Dzisiaj 03:17 AM |
Razem postów: |
0 (0 postów dziennie | 0 procent wszystkich postów) (Znajdź wszystkie wątki — Znajdź wszystkie posty) |
Spędzony czas online: |
6 Miesięcy, 1 Tydzień, 4 Dni, 14 Godzin, 27 Minut, 9 Sekund |
Poleconych użytkowników: |
0 |
Reputacja: |
0 [Szczegóły] |
|
|
Dodatkowe informacje o justynmatw |
mężczyzna |
Miejscowość: |
Białystok |
O sobie: |
Cześć
Jestem Roberta i mam uroczego, kudłatego psa o imieniu Lucek. Mieszka ze mną w małym domku na obrzeżach miasta. Lubi spędzać czas na długich spacerach, a zwłaszcza uwielbia słuchać muzyki. W przeciwieństwie do większości psów, Lucek nie interesuje się tradycyjnymi źródłami dźwięku, takimi jak radia czy telewizory. Zamiast tego, uwielbia słuchać muzyki z płyt winylowych.
Sama jestem wielką miłośniczką muzyki i mam w swojej kolekcji płyty winylowe przeróżnych artystów. Lucek natychmiast pokochał dźwięk charakterystyczny dla winyli i stał się stałym bywalcem przy gramofonie. Wystarczy tylko, że wyciągam płytę z pudełka, a Lucek już wyczekuje, aby usiąść przy mych nogach i słuchać muzyki.
Lucek szczególnie lubi słuchać rocka i bluesa. Zawsze, gdy słucham takich artystów jak Led Zeppelin, Pink Floyd, czy B.B. King, pies nie odrywa od gramofonu wzroku. Wtedy można było zauważyć, jak jego uszy unoszą się w powietrzu, a oczy mają intensywny wyraz. |
GG: |
|
|