| 
					pożyczka na wakacje
				 | 
| 
					07-15-2014, 01:00 PM 
| 
 | |||
| pożyczka na wakacje 
					Ja zawsze tylko oszczędzam, a jak już gdzieś jadę to na kilka dni nad polskie morze. Teraz postanowiłam wziąć wreszcie pożyczkę i jechać do miejsca, które mi się marzy od dłuższego czasu- Dubaj. Na tym forum pożyczkowe darmowo doradzają w wyborze korzystnej dla Nas pożyczki. Już wcześniej korzystałam z ich opinii na temat banków jak brałam kredyt na sprzęty do kuchni. Teraz koniec z wiecznymi remontami- czas na przyjemności.
				 | |||
| 
					05-22-2015, 03:17 PM 
| 
 | |||
| RE: pożyczka na wakacje 
					dla mnie bez sensu brać pożyczkę na wakacje... lepiej odkładac przez rok po trochę
				 | |||
| 
					06-11-2015, 01:22 PM 
| 
 | |||
					Zgadza się,oszczędzając przez cały rok,na pewno będzie nas stać na fajne,udane wakacje w atrakcyjnym miejscu. Może w tym roku Bałtyk i Kołobrzeg,co o tym sadzicie? Przygotowaliśmy bardzo ciekawe pakiety pobytowe,sprawdźcie sami   | |||
| 
					07-04-2016, 01:06 PM 
| 
 | |||
					Daj spokój nie pożyczaj    wynajem samochodów ciężarowych śląsk | |||
| 
					07-18-2017, 11:51 AM 
| 
 | |||
					Chyba gorszego celu pożyczki jeszcze nie wymyślono. Pożyczki można brać pod jakieś inwestycje i w ogóle, ale nie na wakacje..
				 Rehabilitacja kręgosłupa - Fedmed.com.pl | |||
| 
					12-11-2017, 05:43 PM 
| 
 | |||
					niech pożyczka będzie ostatecznością    Witam, polecam Witamina C | |||
| 
					12-13-2017, 08:44 PM 
| 
 | |||
					Pożyczka i to na wakacje to fatalny pomysł. Po co zadłużać się z takiego powodu. Lepiej odłożyć i na wakacjach nie myśleć o tym, że trzeba potem coś oddać    Witam, polecam magnez b6 | |||
| 
					05-20-2018, 08:57 PM 
| 
 | |||
					Najważniejsze żeby to nie była pożyczka na lichwiarskich warunkach. W banku Raiffeisen można dostać pozyczkę nieoprocentowaną i można ją spłacać nawet przez 2 lata. biorąc przykładowo 4tys trzeba oddać 4120
				 | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości