| 
					Skoki tandemowe
				 | 
| 
					03-12-2011, 08:14 PM 
| 
 | |||
|  Skoki tandemowe 
					Kto próbował skoków spadochronowych w tandemie? Ja skakałem z 4000 tys. metrów. Skok dostałem jako prezent urodzinowy. Polecam każdemu kto się jeszcze waha. Wspomnienia niezapomniane do końca życia. Foto poniżej   | |||
| 
					01-13-2015, 01:42 PM 
| 
 | |||
| RE: Skoki tandemowe 
					Jeszcze nie, ale mam w planach zakup takiej kamerki jak na tym filmie http://www.youtube.com/watch?v=tcDNSjeDk...e=youtu.be i być może w końcu się zdecyduję na taki skok. Ja lubię taką adrenalinę, a gdy potem po latach mogę zobaczyć swoje wyczyny na filmie- to jest to bardzo miłe doznanie. | |||
| 
					04-17-2015, 07:33 PM 
| 
 | |||
					Pewnie korzystałeś z  http://www.prezentzycia.pl/pl/o/Skok-ze-spadochronem
				 | |||
| 
					06-26-2015, 07:22 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-26-2015 07:23 PM przez bamber.)
| 
 | |||
					No, rewelacja. Jest jeszcze z wideorejestracją: Skok tandemowy z wideorejestracją
				 | |||
| 
					12-31-2019, 09:50 AM 
| 
 | |||
					Raczej wole standardowe aktywności. Rozumiem, ze są osoby, które mogą lubic takie sporty i które to kręci, sam jednak nigdy nie miałem przekonania do skoków na bungee czy do skoków ze spadochronu. Może również z tego powodu ze taki skok kosztuje sporo a jednoczesnie trwa dość niewiele. Mój brat jednak uwielbia takie rzeczy tak wieć dla niego na pewno nie byłaby to strata kasy. Jak widać są tutaj gusta i guściki    Sam jak na radzie ograniczyłem się do hulajnogi. I powiem Wam, ze jest to bardzo fajna opcja jeśli chodzi o dojazd do roboty w ładne dni, kiedy chcecie ominąć korki. Hulajnogą w przeciwieństwie do rowera można jechać chodnikiem tak wiec jest to znacznie bezpieczniejsze. Niezłe promocje sa obecnie w sklepie Spokey | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości