![]() |
Pomysły na prezenty dla podróżujących - Wersja do druku +- Polskie Forum Turystyczne (http://www.forum.turystyka.pl) +-- Dział: Turystyka (/forum-114.html) +--- Dział: Porady (/forum-117.html) +--- Wątek: Pomysły na prezenty dla podróżujących (/thread-477.html) |
Pomysły na prezenty dla podróżujących - infoturystyka.pl - 12-13-2017 01:22 PM Witam, widzę że mamy na forum świetne posty na temat rzeczy niezbędnych to może sobie też pozbieramy pomysły na prezenty ![]() Taki teraz czas bardziej świąteczny, ale u mnie tez trochę znajomych ma urodziny w tym okresie -urodziny w święta i fajne i nie... Więc pomysłów nigdy za mało! Od siebie mogę dodać sprawdzone: śpiwór taki żeby zajmował mało miejsca, jak ktoś sporo samochodem jeździ to kubek termiczny może być fajny, ale to tylko jak dana osoba ma już swój termos ![]() Ha, raz nawet się zdarzyło dla żartów kupić szelki z taką śmieszną smyczą dla znajomej której luby - fotograf ciągle w głupie miejsca właził żeby zrobić dobre zdjęcie, a ta ciągle się bała żeby gdzieś "debil" nie zleciał. Może bardziej udawał praktyczny prezent, ale śmiechu było ![]() RE: Pomysły na prezenty dla podróżujących - xsoniax - 03-12-2018 12:21 PM jakąś małam walizkę może ![]() RE: Pomysły na prezenty dla podróżujących - monika.kwiecien - 03-12-2018 04:19 PM walizkę RE: Pomysły na prezenty dla podróżujących - sanderson - 03-22-2018 01:16 PM Torbę lub plecak na bagaż podręczny. Takie mniejszy gadżet będzie używać częściej niż walizkę. Wtedy będzie myślami przy tobie ![]() RE: Pomysły na prezenty dla podróżujących - dominika12 - 04-10-2018 03:47 PM Może walizka? RE: Pomysły na prezenty dla podróżujących - olab1 - 09-18-2018 12:46 PM Z całą pewnością bardzo dobry pomysł to walizka podróżna, ale na pewno nie jest to tani prezent ![]() |