gdzie nad morze - Wersja do druku +- Polskie Forum Turystyczne (http://www.forum.turystyka.pl) +-- Dział: Turystyka w Polsce (/forum-4.html) +--- Dział: Forum ogólne (/forum-113.html) +--- Wątek: gdzie nad morze (/thread-320.html) |
RE: gdzie nad morze - turystax1 - 06-24-2016 12:40 PM Łeba nigdy się nie nudzę RE: gdzie nad morze - Osrodek-Omega-Kaszuby - 09-06-2016 11:48 AM A co polecasz konkretnie zwiedzić w Łebie? Pytam bo sporo słyszy się o tej miejscowości a nikt dokładnie nie wie czego się spodziewać, poza tym jak z plażą, czy jest czysta i szeroka? RE: gdzie nad morze - łazik - 09-10-2016 11:54 PM Tak, też bym się skłaniał prędzej do Trójmiasta, niż do "Władków" i innych zapchaj dziur turystycznych RE: gdzie nad morze - nurtak - 01-19-2017 06:47 AM Ja uważam, że jak nad morze to tylko Mielno RE: gdzie nad morze - poodrózniczka - 02-10-2017 01:36 PM Myślę że Władysławowo też jest ładną miejscowością. RE: gdzie nad morze - HotelDobczyce_pl - 02-27-2017 11:18 AM Mielno to bez wątpienia dobra propozycja dla wszystkich, którzy lubią imprezować bo jest to jedna z najgłośniejszych miejscowości nad morzem. Dla tych którzy preferują spokojny wypoczynek polecam Karwie lub Pobierowo. RE: gdzie nad morze - Tosia90 - 07-26-2017 09:42 AM ja polecam kołobrzeg, woda jest bardzo czysta, tłumów aż takich nie ma (jak na przykład w międzyzdrojach w których też bylam), z drugiej strony to większe miasto niż taka ustka więc jest więcej do zobaczenia i łatwiej znaleźć dobry sklep RE: gdzie nad morze - bon - 07-27-2017 04:09 PM Władysławowo, Dąbki - to są fajne miasta. To drugie jest bardziej imprezowe, niż żeby pojechać z dziećmi, ale i tak polecam. RE: gdzie nad morze - annastazja - 08-28-2017 11:48 AM Władysławowo jest bardzo fajne, sama miałam okazję tam być. Miałam zarezerwowany fajny nocleg na bookaparcie i spędziłam tam kilka miłych dni. RE: gdzie nad morze - ParkEwolucji_pl - 09-13-2017 12:17 PM Fajna miejscowość, aczkolwiek podczas sezonu jest równie tłoczno jak w Sopocie, więc jeżeli już to polecam poza sezonem. Ze swojej strony zapraszam także do naszego parku ewolucji, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie, to idealna propozycja dla rodzin z dziećmi |