Polskie Forum Turystyczne

Pełna wersja: Noclegi
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Teraz jest sporo opcji zarezerwowania noclegów. Najprościej poszukac przez internet. Są takie strony jak http://yourplace.pl/hotele.html na których w prosty i szybki sposób można znaleźć hotel czy hostel.
Nie chcę zakładać nowego wątku, może ktoś tutaj mi odpowie Oczko Planujemy wypad z koleżankami do Białej Podlaskiej, nigdy tam nie byłam, a zależy mi na dobrym hotelu (fajnie jesli cena tez bylaby spoko). Podobno Hotel Delfin taki jest i nawet organizują imprezy w soboty coby nie trzeba było szukać dodatkowego miejsca na tańce. Ktoś potwierdzi info?

Zależy nam na szybkiej odpowiedzi, bo chcemy już rezerwować, a jeśli hotel oblegany to im szybciej tym lepiej. Z góry dzięki Uśmiech
Świetne noclegi można znaleźć na Mazurach! Sprawdźcie, jak wygląda cennik Stanicy Wodnej w Babiętach, wg mnie oferta jest bardzo przystępna.
Tak, przez internet najlepiej się ogarnia. To już nie era turystycznych biuletynów Oczko
Ja najczęściej szukam poprzez serwisy noclegowe typu bookapart i booking.
Przekierowanie