jaką polską nadmorską miejscowośc polecacie na krótkie wakacje we dwoje?
Ustka! jest bardzo ładnym miastem, spokojne, chociaż w sezonie jest sporo turystów. byłam, nocowałam w hotelu Lubicz, hotel o bardzo dobrym standardzie wiec nie było na co narzekać
świetne spa i basen, na błogie lenistwo w sam raz. a Ustka jest niezłą bazą wypadową do zwiedzania innych miejsc. polecam, bo romantycznie na pewno bedzie
Na krótki,wakacyjny wyjazd we dwoje mogę polecić Spa Prima Natura w Kołobrzegu,bardzo blisko do plaży,dookoła szereg atrakcji oraz cisza,spokój. Warto pokusić się o pakiet romantycznego weekendu we dwoje
Również polecam Ustkę. Moim zdaniem żadna inna miejscowość nad morzem nie ma takiego uroku.
Ustka takze jest w porządku,ale moim zdaniem nie dorównuje w żaden sposób do Kołobrzegu jeżeli chodzi o atrakcje i czy np komfortowe Spa z możliwością wykupienia pakietu romantycznego na weekend tylko we dwoje. Zapraszamy do nas,teraz są bardzo fajne promocje.
A czy musi być to akurat Bałtyk? Równie fajne i udane,spokojne wczasy można spędzić na Kaszubach w naszym ośrodku Omega w Przywidzu,blisko jeziora oraz lasów,nikt nie będzie się tutaj nudził
Mielno <3 byliśmy po ślubie i szczerze polecamy
Najlepiej Sopot jak nie ma pogody jest co robić