Polskie Forum Turystyczne

Pełna wersja: nocleg Kraków
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Polecam okolice Kazimierza Uśmiech
No te okolice są super.
Jeżeli szukacie noclegu w Krakowie lub okolicach, to warto zwrócić uwagę także na nasz Hotel Dobczcyce, gdzie miło spędzicie czas oraz będziecie mogli się w pełni zrelaksować w pobliżu jeziora Dobczyckiego Uśmiech
W Krakowie jest hostel na hostelu. Nocleg praktycznie nigdy nie stanowi wielkiego problemu, więc strony niepotrzebne Oczko
ja polecam znaleźć sobie apartament, poza sezonem ceny całkiem znośne albo jakieś prywatne mieszkanie/pokój na airbnb z dzieckiem najbardziej komfortowo...
Jeżeli Kraków to obowiązkowo Zamek na Wawelu, który mnie osobiście urzekł zdecydowanie najbardziej, na drugim miejscu Rynek i Kościół Mariacki, koniecznie trzeba zwiedzić te zabytki. Co do noclegu- nie ma żadnego problemu, najdrożej będzie w samym centrum.
Czasem mam wrażenie, że Kraków to same hotele i nic poza tym Oczko Ale prawdę powiedziawszy z dziećmi niełatwo jest zawsze znaleźć miejsce
Może i jest duży wybór, ale moim zdaniem kompletnie ostatnio w latach powariowali z cenami. Są po prostu astronomiczne!
To prawda, jeżeli chodzi o nocleg w Krakowie to nie będzie żadnego problemu natomiast też kwestia budżetu jaki posiadamy, bo hotele w centrum są bardzo drogie i trzeba się z tym liczyć.
Znajdą się jakieś opinie tutaj na temat ofert noclegowych pod Krakowem? Chodzi głównie o tę ofertę:
http://www.folwarkstarawiniarnia.pl/. Alternatywnie potrzebuję informacji o sprawdzonych miejscach w pobliżu Krakowa, gdzie stosunek cena/jakość jest na niezłym poziomie.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie