Jeśli ktoś planuje wypoczynek nad polskim morzem to z czystym sumieniem mogę polecić właśnie Sopot. Ciągły rozwój kurortu realizowany z wielkim rozmachem zachwyci swymi efektami wszystkich tych, którzy mięli przestój w odwiedzaniu tej letniej stolicy Polski.
Victus apartamenty - twoje
Noclegi w Sopocie
Ee tam tylko Sopot. Byłam jakiś czas temu w Międzyzdrojach i na Helu i też było pięknie! W ogóle kocham nasze morze..
Sopot jest ostatni na mojej liście,z racji panującego tam tłoku oraz brudnej plaży. Szczerze mówiąc to można wybrać inne,zdecydowanie lepsze miejsce na wypoczynek,albo generalnie region,np: Kaszuby
Ja od małego wyjeżdżałam pod namiot więc najlepiej mi się wypoczywa na łonie natury
Trochę szkoda mi kasy na hotele gdy wokoło można tak fajnie spędzić czas
Może w takim razie warto udać się na Kaszuby do miejscowości Przywidz położonej tuż obok jeziora,gdzie każdy znajdzie coś dla siebie oraz wypocznie w ciszy i spokoju. O nocleg również nie trzeba się martwić,posiadamy komfortowo i kompletnie wyposażone domki
Sopot to jest to
Ee tam tylko Sopot. Byłam jakiś czas temu w Międzyzdrojach i na Helu i też było pięknie! W ogóle kocham nasze morze..
A gdybyś miała określić który z tych nadmorskich kurortów jest najbardziej zatłoczony to na jaki padłaby odpowiedź? Pytam bo akurat te które wymieniasz należą do najbardziej tłocznych, łącznie z Helem i trudno mówić tam o spokojnym wypoczynku.
a ja lubię miasta, w małych miejscowościach idzie się zanudzić a w takim Sopocie to i muzea i teatry i reastauracje więc jak pogody nie ma to jest co robić
Moim zdaniem niemal wszędzie jest co robić i nie można narzekać na nudę, pod warunkiem że ktoś umie sobie dobrze zorganizować czas, to podstawowa sprawa. Sopot czy Mielno to faktycznie jedne z najgłośniejszych miejscowości, które słyną z nocnego trybu życia.