nigdy nie byłam przekonana do ofert last minute, ale tym razem chyba się przełamię. Z dalszymi wyjazdami w ciepłe miejsca nie miałam problemu, ale w góry nie jeździłam
![Smutny Smutny](images/smilies/sad.gif)
aż zauroczyła mnie jedna oferta
http://www.darrtell.pl/zagraniczne-wycie...ookolatatr
Taki weekendowy wyjazd pełen atrakcji
![Uśmiech Uśmiech](images/smilies/smile.gif)
co myślicie?
Fajna propozycja na wypad weekendowy. Wszystko jak na tacy podane, cena niezła. Dobre żeby się wyrwać z tego miejskiego zgiełku
![Oczko Oczko](images/smilies/wink.gif)
Jeżeli chodzi o weekendowy wyjazd w góry,to oczywiście warto. Tym bardziej teraz podczas zimy,gdzie możemy pozjeżdżać na nartach czy też podziwiać piękną panoramę zaśnieżonych gór.
Ja jestem jak najbardziej za
Takie wyjazdy są naprawdę fajne, bo za połowę mniejszą ilość pieniędzy można jechać w ciekawe miejsca. Z tej strony wszystko wydaje mi się ok
Nic, tylko jechać
![Duży uśmiech Duży uśmiech](images/smilies/biggrin.gif)
Ja mam podobne zdanie w tej kwestii,uważam że takie wyjazdy to naprawde świetna sprawa, odpoczynek zarówno dla ciała jak i umysłu. Poza tym w drodze w góry można zwiedzić piękny i zabytkowy Kraków,zawsze to dodatkowa atrakcja.
Taki wyjazd w góry może być też dobrym pretekstem do tego, żeby spędzić więcej czasu na świeżym powietrzu, a nie tylko siedzieć w pracy
Są tam przecież superowe warunki na spacery, można też spróbować Nordic Walking. Robi się coraz cieplej, a co za tym idzie - wypożyczalnie rowerów stoją otworem.
Naprawdę warto z takiej opcji skorzystać, w ramach poświęcenia kilku dni na wypoczynek
Wyjazd w góry to przede wszystkim aktywna forma wypoczynku,czyli coś co lubię najbardziej i zachęcam wszystkich do takiej formy. Relaksuje i odpręża. W naszej Villi Vita w samym centrum stolicy Tatr dla każdego znajdzie się miejsce.
Góry = Zima = Narty
Szykowanie sprzętu w toku, pozostaje czekać na urlop
Latem raczej wybieram plażowanie
Ja byłam ostatnio w pensjonacie "Trzy korony" w Pieninach i jestem bardzo zadowolona z wypoczynku. Bo już dawno nie byłam w tak malowniczym miejscu na dodatek z mężem i psem.
Pensjonat bardzo zadbany i czysty. na jedzenie też nie mogliśmy narzekac
polecam
http://www.trzykorony.pl/